Uw totaalpartner in het aanleveren van bouwmaterialen

Isolatie en bouwmaterialen

Crosslink Building Supplies is de totaalpartner in het aanleveren van bouwmaterialen en isolatie aan handelaren.

Wij hebben niet alleen een breed aanbod aan isolatiemateriaal op voorraad, maar leveren ook producten voor de droge afbouw, dak & gevel, brandwerend plaatmateriaal, vochtwerende folies, toebehoren enzoverder.

catalogus

Catalogus 2024

Onze catalogus is overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën. Ons systeem voor franco leveringen laat zien welke artikelen gecombineerd kunnen worden.

Vanwege marktvolatiliteit vermelden we geen prijzen voor Recticel, InSus en Jackodur. In plaats daarvan kunt u de QR-codes in onze catalogus scannen voor de actuele prijzen.

Ontdek hier alle nieuwigheden!

Combinatieleveringen

Producten die behoren tot eenzelfde kleurengroep kunt u combineren om het franco bedrag te behalen. U herkent de kleurengroepen aan het gekleurde logo linksboven de producten.

De lage bestelhoeveelheden zorgen ervoor dat u geen onnodige voorraad moet aanleggen.
De prijzen die u terugvindt op onze site zijn brutoprijzen. Contacteer ons voor meer informatie hierover.

Crosslink Building Supplies levert uitsluitend aan professionelen uit de bouwsector!

Ontdek ons AANBOD

Totaalpartner in aanleveren van bouwmaterialen voor handelaren

Isolatiemateriaal

Isowill biedt een zeer uitgebreid assortiment aan oplossingen voor zowel bouwisolatie, technische isolatie, passieve brandbescherming en akoestische isolatie. Dankzij de enorme opslagcapaciteit en een excellente logistieke organisatie, kan Isowill op korte termijn heel wat materiaal leveren vanuit voorraad.

Bouwmateriaal

Crosslink Building Supplies biedt ook producten aan voor de droge afbouw, dak & gevel, brandwerend plaatmateriaal, vochtwerende folies enzoverder….
De lage bestelhoeveelheden zorgen ervoor dat u geen onnodige voorraad moet aanleggen. Bovendien kunt u producten combineren die tot eenzelfde categorie behoren en op die manier transportkosten vermijden.

Professioneel advies

Crosslink Building Supplies maakt sinds 2019 deel uit van Isowill en bijgevolg ook van de IPCOM Groep en geniet zo van een rijke ervaring in de isolatie- & bouwsector. Samen streven wij ernaar om steeds de beste service aan te bieden en de hoogste klantentevredenheid na te streven.

Onze troeven

Uitgebreid en evoluerend assortiment

Uitgebreide voorraad aan isolatiematerialen

Het comfort om in kleine hoeveelheden aan te kopen

Professioneel team dat meedenkt met de klant

Onderdeel van Isowill en de IPCOM Groep

Klantgerichte houding

Enkele van onze partners

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Adres

 
CAPTCHA