ISOLATIE

ONTDEK ONZE ISOLATIEPRODUCTEN

Crosslink maakt deel uit van Isowill. Isowill biedt een zeer uitgebreid assortiment aan oplossingen voor zowel bouwisolatie, technische isolatie, passieve brandbescherming en akoestische isolatie. Dankzij de enorme opslagcapaciteit en een excellente logistieke organisatie, kan Isowill op korte termijn heel wat materiaal leveren vanuit voorraad.

Producten die behoren tot eenzelfde kleurengroep kunt u combineren om het franco bedrag te behalen. U herkent dit aan het gekleurde logo linksboven de afbeelding.

Download het deel ISOLATIE

Isolatie

Glaswol - Isover

Isover is wereldmarktleider in isolatie in minerale wol. Wij verdelen het assortiment van Isover Bouw. 
Contacteer ons bij vragen over het volledige assortiment.

A

Rotswol - ROCKWOOL

ROCKWOOL is specialist in steen- of rotswolisolatie. Wij verdelen de producten uit het assortiment ROCKWOOL Bouw.

Contacteer ons voor producten uit het assortiment HVAC.

A

Houtwol - Gutex

Gutex platen isoleren tegen winterse koude, maar ook tegen zomerse hitte dankzij de zeer hoge warmtebuffercapaciteit. Deze ecologische isolatieplaten op basis van houtvezel zijn voorzien van o.m. het Nature Plus-label.

A

PUR - Recticel Insulation

Recticel Insulation levert hoogwaardige isolatieoplossingen voor de residentiële en niet-residentiële markt.

A

PIR - Unilin Insulation

Unilin Insulation biedt kwalitatieve oplossingen voor muur, dak, vloer en zolder. Het assortiment UTHERM heeft een lambdawaarde tot 0,020 W/m.K.

A

Cellenglas - Foamglas

Foamglas produceert als enige in Europa cellenglas. Cellenglas is licht in gewicht, maar tegelijk zeer sterk en drukvast. Dit inovatief isolatiemateriaal is erg duurzaam, onbrandbaar en waterbestendig.

A

XPS - Jackodur

De XPS-platen van Jackodur zijn ongevoelig zijn voor vocht dankzij de gesloten celstructuur. Daardoor zijn ze ideaal als isolatie in vochtige omstandigheden en voor gebouwendelen die in contact staan met de grond.

A

Vermiculiet

Vermiculiet is brandwerend, temperatuurbestendig en isolerend. Deze isolatie wordt los in korrels verpakt. Dit natuurlijk mineraal is eenvoudig verwerkbaar, mede dankzij het lichte gewicht.

A

EPS

EPS of geëxpandeerd polystyreen wordt toegepast in de bouwsector in allerlei toepassingen. EPS heeft goede isolerende eigenschappen, is zeer licht in gewicht en makkelijk verwerkbaar.

A

Tubolit slangen

Flexibel, geëxtrudeerd isolatiemateriaal met een gesloten celstructuur om warmteverliezen en geluid bij verwarming- en sanitaire installaties te reduceren.

A

Isolatie toebehoren

Wij bieden ook de nodige isolatie toebehoren aan. Lijmen, tapes, bevestigingsmateriaal enzoverder. Geen isolatie zonder toebehoren.

A

Tubolit, zelfklevende leidingisolatie

  • Schuimmateriaal op basis van polythyleen conform EN 14313.
  • Kleur: grijs
  • Zelfklevende lijmlaag op tapes en zelfdichtende coating op slangen: drukgevoelige zelfklevende lijmlaag op basis van gemodificeerd acrylaat met netstructuurwapening. 
  • Toepassingen: Isolatie en bescherming van leidingen (verwarmingsleidingen, warm- en koudwaterleidingen in woningen) en overige verwarmings- en sanitaire installaties (incl. bochten, fittingen, flenzen, enz.)

Catalogus 2022

Onze catalogus is beschikbaar op papier en in digitale vorm.
Bent u op zoek naar één bepaald artikel of wilt u een hoofdstuk downloaden? Ga dan naar Downloads.

Wenst u graag de papieren of digitale versie te ontvangen?

Combinatieleveringen

Dankzij ons uitgebreid assortiment kunt u uw bestelling zo samenstellen dat het franco bedrag vlot behaald wordt. Op die manier bespaart u onnodige leveringskosten.

De producten die behoren tot eenzelfde kleurengroep en categorie (A, B, C, ...) kunt u combineren om het franco bedrag te behalen. De gekleurde schakels informeren u tot welke categorie de producten behoren.
Het handige overzicht van deze kleurencategorieën vindt u terug onder Combinatieleveringen.